Gewaarborgd onderhoud en schilderwerk

Blokhuys Schilderwerken is vertrouwd met alle aspecten van duurzaam onderhoud tegen een scherpe prijs

Duurzaam schilderwerk is het behoud van uw huis. Door de kennis van de nieuwste verfsystemen kunnen we dat zelfs garanderen. En gaat uw schilderbeurt minimaal 5 jaar mee!

Schilderen volgens de laatste eisen. En door een verflaag van de beste kwaliteit verfsystemen te gebruiken zorgen voor duurzaam onderhoud en voor waarde vermeerdering van uw huis. Onze schilders zijn ambachtelijke vakmensen die het ouderwetse ambacht nog verstaan. En door de opgedane ervaringen en kennis van alle verfsystemen in staat zijn u als opdrachtgever te adviseren over kwalitatieve en duurzame oplossingen.

Blokhuys Schilderwerken heeft in de afgelopen jaren diverse monumentale panden in alle glorie hersteld. Ook het vaak aanwezige decoratiewerk kwam weer tot leven en opgefrist in de traditionele verfkleuren.

Zo is duurzaam schilderen en onderhoud al jaren verbonden aan Blokhuys Schilderwerken en kunt u vrijblijvend advies krijgen over wandafwerking, glasvlies, en het restaureren van oude sierelementen in de woning.

 

Maak nu kennis met ons veelzijdig diensten pakket!

 
© 2011 Blokhuys Schilderwerken - Van Heemskercklaan 26 3941 WE Doorn, 06-52612432 KVK 30183633 BTW811402563B01